Skip to main content

REFERENTIES


Tel. 06 55 18 72 16


"Maaike is een erg fijne, vakkundige en meedenkende diëtist! Met haar hulp heb ik mij optimaal kunnen voorbereiden op grote wedstrijden, zoals EK’s en WK’s, en heb ik alles kunnen geven tijdens zware trainingsperiodes."

Niamh Slattery


"Ik ben Tristan Tijsen (17 jaar) en ben wielrenner bij Streetjump-Abloc U19. Twee jaar geleden merkte ik dat mijn prestaties afnamen en mijn gewicht te laag werd. Hierop heb ik contact gezocht met Maaike. Maaike heeft mijn trainingen bekeken en hierop een voedingsschema gemaakt. Geen speciale/ingewikkelde menu’s maar gewoon de dagelijkse maaltijd aangevuld met extra’s. Zo heb ik voor het hele seizoen een richting om aan te houden. Ik kom nog altijd ongeveer 1x per 2 maanden bij Maaike om te meten en te bespreken of de voeding eventueel bijgesteld moet worden, of om bijvoorbeeld wedstrijd momenten door te bespreken. Deze bezoeken geven mij de rust en het vertrouwen dat ik voldoende voeding binnenkrijg om mijn trainingen en wedstrijden goed te volbrengen en te kunnen groeien."

Tristan Tijsen


"Ook na mijn tweede zwangerschap wilde ik weer op gewicht komen en mijn oude sport niveau hervatten. Ik heb de hulp van Maaike ingeschakeld om dit op een verantwoorde manier te doen waarbij ik genoeg energie behield om ook borstvoeding te kunnen geven. Maaike heeft een basis voedingsschema voor mij gemaakt, waardoor ik precies wist wat ik mocht en moest eten. Om de aantal weken evalueerde we dit en hebben we dit gefinetuned. Ik ben momenteel op een gewicht waar ik me prettig bij voel, heb genoeg energie gedurende de dag en zit bijna weer op mijn oude sportniveau. Dit schema geeft me houvast voor de komende jaren, een goede investering dus!"

Andrea Ligthart


"Ik ben al jaren fanatiek aan het fietsen (MTB, race en strand) en merkte dat ik meer uit m’n trainingsarbeid wilde halen. Het op maat gemaakte voedingsplan (dieet) en de voedings- en drinkadviezen voor belangrijke koersen die we samen gemaakt hebben, hebben me erg veel gebracht. Als je je algehele energieniveau en prestaties duurzaam wilt verbeteren en bereid bent om ook kritisch te kijken naar een aantal aspecten van je levensstijl kan ik Maaike van harte aanbevelen."

Arjan Kinjet


"Jarenlang deed ik aan duursport maar 3 jaar geleden heb ik de overstap naar het kickboksen gemaakt. In deze nieuwe sportdiscipline vond ik het lastig om de juiste voeding te kiezen, maar met de ondersteuning van Maaike had ik snel een passend schema. Hierdoor wist ik mijn doelen al binnen een paar maanden te bereiken. Maaike heeft een coachende aanpak en is sterk in het vinden van de 'vraag achter de vraag'."

Vincent


"Door de goede hulp van Maaike bij het aanpassen van mijn voeding rondom het sporten, is volledig aan mijn hulpvraag voldaan en daarnaast ben ik met mijn prestaties goed vooruit gegaan. Dit is bezegeld met een nieuwe pr/nieuw clubrecord op de marathon van Rotterdam en 2e plaats vrouwen (F35-39) bij mijn eerste halve triatlon."

Angéla de Boer


"Als fanatieke marathonloper was ik op zoek naar meer inzicht en een betere voedingsbalans in mijn werk en training, en specifieke tips richting wedstrijden en zware trainingen. Het zilverpakket bood precies wat ik zocht en Maaike heeft me daarin op een prettige manier begeleid. Veel dank Maaike!"

Daan Robben


"De combinatie van een zware baan, een druk privéleven en veel trainen vormde een aanslag op mijn lichaam. Maaike heeft mij deskundig inzicht gegeven in voeding, voedingstechnieken en tools om een gezonde leefstijl erop na te houden, waardoor ik met vertrouwen La Marmotte tegemoet zie!"

Tj.P. Wassink


"Omdat ik tijdens een grote sportieve uitdaging merkte dat mijn energieniveau niet altijd even goed was, ben ik bij Maaike terecht gekomen. Maaike neemt de tijd en stelt doortastende vragen. Haar advies zorgde voor eyeopeners, waardoor ik nu met voldoende energie kan trainen!"

M. Sassen


"Sinds 2 jaar zit ik in de jeugdopleiding van Team Distance Runners, een opleiding voor talenten van verenigingen. Ik heb coeliakie, een glutenintolerantie. Maaike heeft mij bruikbare adviezen gegeven om toch een volwaardige voeding binnen te krijgen voor een optimale gezondheid en prestatie."

J. Verbruggen